Потребител Парола
Запишете си час ! Връзка с консултанта
Запишете своя първи безплатен час!
НА ЖИВО

1. Физическа и емоционална притегателност между партньорите -

    природна даденост.


2. Физически характеристики на партньорите.


3. Емоционални характеристики на партньорите.


4. Социални характеристики на партньорите.


5. Сексуални характеристики на партньорите.


6. Духовни характеристики на партньорите.


7. Финансови и делови характеристики на партньорите.


8. Стил на личностно усъвършенстване на партньорите.


9. Умения за общуване на партньорите.


10. Обвързване и поемане на отговорност в отношенията между партньорите.

 

Човекът, с когото се срещате,  е човекът, в когото ще се превърнете...
                                                                                     Кевин Хоган


     Ако трябваше да кажа на децата си седем неща, които да им помогнат да успеят в живота, едно от тях щеше да е внимателно да подбират хората, с които си прекарват времето.
     Научните изследвания доказват категорично, че възпитанието и генетиката са важни неща, но нищо не казват за влиянието на поведението (резултатите) на хората, от които сме заобиколени.


     Нека заявя недвусмислено: ако се мотаете с неудачници, ще се ориентирате към тях. Ако средата ви е от победители — ще станете победител. Причината за тона е простичка: всички ние вършим различни неща, за да работим или да се състезаваме с хората от нашето обкръжение. То може да е културата и обществото на едно ниво, а може и да е групата от ваши колеги или съседи на друго.
    Трудно е да се определи кой ще е победител и кой — губещ. Не всеки, за когото ви е грижа, ще е толкова целеустремен към успеха като вас самия.

     Постигането на успех е начин на поведение, то е резултат. Случва се, когато вършите неща, типични за останалите победители.

Според мен не е задължително победителите да са богати, но те със сигурност могат да станат такива. Богатството е атрибут, който показва наличието на самодисциплина.

Мислите, които решите да мислите и в които пожелаете да вярвате точно в този момент, създават бъдещето ви. Тези мисли оформят вашите преживявания утре, през следващата седмица и следващата година.
Луиз Л. Хей