Потребител Парола
Запишете си час ! Връзка с консултанта
Запишете своя първи безплатен час!
НА ЖИВО

Уникални открития за човека

  • Уникалните открития са закономерности /закони/, от които зависи Вашият живот. На всеки човек са дадени възможности, но някои хора не вървят по верен път. Вие имате неограничен избор какво да мислите и как да го осъществите. Изберете хармонията, вътрешното равновесие, радостта и ги изразете в живота си, чрез уникалните открития. Никой не е в състояние да контролира посоката, в която направлявате мислите и действията си във Вашия живот.
  • Уникалните открития включват:

                - Формулирани закономерности, гарантиращи успешен начин на мислене и поведение за всеки човек.

                - Създадена технология за изграждане и управление на вашия личен, делови и емоционален живот.

                - Система от правила за правилно формиране на ценностната ви система.

                - Механизъм за коригиране и развитие на Вашето мислене и поведение.

 

  • Уникалните открития дават на всеки човек усещането за щастие и смисъл на живота. Те налагат да приемете определен минимум информация, да полагате усилия и моделирате своето мислене и поведение. От всеки човек се изисква и четене, и мислене и решителни действия.

По кратко и ясно не мога да обясня смисъла на уникалните открития за човека в търсене на щастливи мигове в този живот.

 

   Ценностната система е механизъм, който дава ключ на  всеки човек успешно да решава своите проблеми. Този ключ изисква ежедневните Ви дейности да отразяват вашите ръководни ценности и цели. Ключът е свързан с всички елементи на ценностната система. Необходими са вашите усилия, опит и познания за справяне с трудните проблеми. Консултантът ще бъде само ваш помощник, но решенията трябва да вземете Вие. Заедно ще открием възможните решения, но трябва да знаете, че няма готови рецепти и лесни отговори.

Можете да контролирате само реакциите и нагласата си към онова, което ви се случва, но не можете да контролирате събитията. Схванете тази разлика.
Брайън Л. Уайс