Моят Проблем |
Блог на сайта www.moiatproblem.com

Към сайта

Брус Бърнс
Чувал съм, че много хора предпочитат да не осъждат, сякаш това е някаква форма на злото. Важно е обаче да помним разликата между осъждането (злорадстването над чуждата неспособност или различие) и благоразумната преценка. Благоразумният консуматор избира специфични, здравословни храни за собственото си добруване. Яденето на салата не е осъждане на по-пълните хора. Това е съзнателен избор. Ако не желаете да сте близо до пушачите и техния дим — решението ви да стоите далеч от дима не е осъждане на пушачите,a проява на смелост от ваша страна е сами да направите избора си.

No tags Hide

Не вярвайте на всичко, което чувате. Ако чуете нещо положително за другия, зарадвайте му се.
Ако чуете нещо отрицателно, замълчете си. Наблюдавайте. Сами стигнете до истината.
Ето ви един полезен съвет, ако искате винаги да сте във форма: винаги говорете за хората така, сякаш те са в стаята заедно с вас и ви слушат.
Този начин ще ви даде незабавна представа за нещата, които трябва и които не бива да казвате.

No tags Hide

Чудеса стават непрекъснато. Вие ги приемате за даденост.
Фактът, че ви има, е чудо.
Чудесата са онова, което не подлежи на разбиране. Но обяснението не омаловажава чудото.
Учените могат да обяснят кое прави тревата зелена. Обясненията им могат да изглеждат логични, но единственото, което те са направили, е да сглобят думите по начин, с който се опитват да дадат рационално обяснение на онова, което не разбират. Обяснението не прикрива чудото.
Търсете чудесата!

Объркаването е прекрасното състояние преди просветлението. Понякога в живота ви настъпва объркване. Няма страшно. Объркването е онова прекрасно сьстояние, в което се намираме точно преди да дойде просветлението.

No tags Hide

След като веднъж усвоите урока от каквото и да е преживяване, няма нужда да го изпитате наново.
Докато научите това, непрекъснато ще пресъздавате даденото преживяване, което всеки път ще става все по-болезнено. Докато си научите урока.
С други думи, забележете как хората сякаш имат едни и същи проблеми. Един може да се е женил няколко пьти, друг — винаги да страда от безпаричие. При трети може непрестанно да възниква един и същ здравословен проблем.
Тези неща не са предопределени, нито изсечени в камък. Научете урока, който ви предлага преживяването, и то ще си отиде. Обръщайте нужното внимание на уроците си

No tags Hide

Сидни Кашман

Понякога страхът може да ви парализира. Може би той ви е попречил да поканите непознат на среща. Други хора може да е препънал при вземането на решение дали да поискат повишение. За каквото
и да става въпрос, важно е да осъзнаете, че разумната гледна точка за онова, което искате, е ключът за справяне със страховете ви. За да ви помогна да създадете и следвате ясна перспектива, ви предлагам три допълнителни ключа: Въпрос, Отговор и действие.

No tags Hide

Повечето хора нямат представа, че контролират своето съществувание. Те възприемат себе си като жертви на обстоятелствата. При тона ниво е лесно да се отправят обвинения и да се клинчи от отговорност, Става. Все отнякъде трябва да се започне.
При следващото ниво идва осъзнаването, че
животът би могъл да бъде и по-различен, Започвате да харесвате идеята, че бихте могли да имате,
да постигнете или да бъдете повече.
Още едно ниво по-нагоре и вече сте повярвали, че не се знае какво е невъзможно. Заигравате се с идеята, че животът – а може би дори вашият живот — може да е по-добър и страхотен.
Едно ниво нагоре от предишното — и вие вече знаете, че всичко е възможно. Придобивате божествена сила на съзнанието, Започвате да съзнавате, че всичко, ама наистина всичко, наистина е възможно, Единствените ограничения са тези, които са в съзнанието ви.
Стремете се към най-висшето ниво.
Всичко е възможно.

No tags Hide

Хората се съсредоточават върху нещата, които не искат. И получават повече от тези неща.
Вие обаче сте по-умни. (Нали така?)
Ако искате богатство, съсредоточете се върху богатството.
Ако искате здраве, съсредоточете се върху здравето.
Ако искате щастие, съсредоточете се върху щастието.
Тона е една пренебрегвана, но гарантирана тайна на вселената: получавате повече, когато се съсредоточите върху нещо.

No tags Hide

Здравейте аз съм Красимир Димитров и с удоволствие подготвих този сайт, за да бъда полезен на онези хора, които са млади и с по-малко опит или в друга възраст, но се затрудняват при решаване на  трудни проблеми. Животът може да е труден. Но освен това може и да е лесен. Разликата е в начина, по който гледате на случващото се.

Необходимо е всеки човек да формира умения да анализира и направи избор от възможни решения на трудни проблеми в своя личен, делови и емоционален живот. Трябва да знаете, че вече са открити и доказани правилата, които водят до изпълнен с радост и смисъл живот. Моята помощ е свързана с главно с вашето желание да изградите себе си и да въведете в живота си хармония, обич и истински ценности. Сега е възможно с помощта на изпитана в практиката и достъпна за приложение „технология“ на мислене и поведение да решаваме успешно тежки и привидно безизходни проблеми. Тази технология е свързана с ценностната система и поведението на човека. Тя е механизъм даден от природата, за да можем да управляваме и решаваме житейските си проблеми.

No tags Hide

Това е първата публикация във вашия нов WordPress блог. Можете да я редактирате или изтриете и след това да започне вашето щастливо блогване!

No tags Hide

Find it!

Theme Design by devolux.org

Tag Cloud